Hlavní obsah
Článek

V poslední době se Milan Peroutka (34) stále častěji objevuje po boku neznámé blondýnky. Milanovi se zatím na poli vztahů příliš nedařilo, a tak se nabízí otázka, jestli snad tato záhadná dívka je konečně jeho novou láskou. Na sociální síti Instagram talentovaný zpěvák a herec dokonce zveřejnil fotku, kdy se polonahá dívka objevila v šatně.

Tajemnou dívkou, objevující se po boku Milana Peroutky, je teprve devatenáctiletá zpěvačka, která si říká Katie Kei. Talentovaná Katie již působila v několika českých muzikálech a úspěchy slavila i v talentových soutěžích ve Spojených státech. Poslední dobou se však věnuje vlastní tvorbě a soustředí se na populární hudbu. A zřejmě právě hudba svedla Milana a Katie dohromady.

Dvojice se setkala v nahrávacím studiu, kde každý pracoval na svém novém videoklipu. Pro mladičkou Katie to byla první zkušenost, a tak se není čemu divit, že v den natáčení hledala oporu u zkušenějšího muzikanta. Milana zaujala Katie už na první pohled, jelikož ve videoklipu k písni Burn It Down její kostým tvoří pouze dokonalý make-up, bílá sukně a tělo ozdobené kamínky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám