Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letní prázdniny se u Milana Peroutky (34) nesly především v pracovním duchu. Nejenže se věnoval zkoušení muzikálu, ale především jezdil se svou kapelou Perutě po festivalech. Přes velké pracovní vytížení si ale léto neumí představit jinak.

„Není to taková ta představa pláže a moře, ale dělám práci, která mě baví,“ řekl Super.cz zpěvák a dodal, že využil jen pár dní volna k aktivní dovolené. „Byl jsem v Rakousku v horách a ve chvílích, kdy všichni dávali fotky na plameňácích v bazénech, tak já jsem dal fotku v tradičním rakouském kroji a bylo to skvělý,“ dodal Peroutka, který ještě na jaře chodil po operaci kolenních vazů o berlích.

Teď už ale zase s radostí skáče přes kaluže a obavy ze zkoušení choreografie na nový muzikál Vlasy zmizely. „Noze to ohromně svědčí, je spokojená, je ráda, že se ohýbá na všechny strany a když není spokojená, tak mám speciální ortézu od paní choreografky,“ přiznal Milan.

Zpěvák se těší také na pokračování charitativního projektu Smiling Crocodile, který má za úkol podpořit neslyšící. „Máme v plánu další cesty a čeká nás natáčení songu ještě v různých jazykových mutacích. Baví mě to moc a paní ředitelka organizace se mě vždycky žádá, abych jí řekl, kolik snesu, že mě nechce udřít. Ale já i tohle beru jako dovolenou, že se někam podívám,“ vysvětloval Milan.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám