Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Během svého aktuálního pobytu v Česku Lucka Vondráčková (44) rozhodně nezahálí. Zpěvačka stihla pokřtít knihu, převzít stříbrného slavíka a taky zvládla nafotit s renomovaným fotografem Robertem Vanem promo fotky k novému duetu, který nazpívala s Milanem Peroutkou (34). „Nové fotky vznikly k písničce Hvězdy nad oceánem, kterou jsem spolu nazpívali,” komentovala focení Lucka.

Na focení s Robertem Vanem se velmi těšil Milan Peroutka, známý z televizní show Tvoje tvář má známý hlas. „S Robertem už jsem jedno focení absolvoval, tak jsem se těšil. Jeho fotky jsou přirozené. Nekouká z nich počítač a mně se jeho práce líbí,” říká zpěvák, který se před fotografem proslaveným mužskými akty zatím neodvážil odhalit. „Ještě nedošlo k tomu, že bych si před jeho objektivem sundal i tričko. Třeba mě to jednou bude mrzet, ale necítím se na to,” říká Milan, který na focení přijel svým značně ojetým vozem.

„Fotili jsme u krasných aut, což bylo v kontrastu s mým vlastním vozidlem, kterým teď jezdím. Ale vlastně mi to nevadí, mám ho jako atrakci a vizitku hlásající - se mnou si nemusíte na nic hrát, já si taky na nic nehraju,” směje se Milan a s úsměvem dodává: „Když jsem naši posádku rozvážel domů, tak si víceméně nestěžovala.”

Reklama

Další články

Načítám