Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oldřich Kaiser (68) a Jiří Lábus se vracejí na jeviště se svými nejoblíbenějšími gagy, z nichž mnohé si pamatujeme ještě z pořadu Možná přijde u kouzelník. To je jasné už z názvu představení: Jak Kubrt se Sněhurkou jeli vlakem.

A premiéru v divadle Kalich si nenechal ujít ani zpěvák a herec Milan Peroutka (34). Museli jsme ho sice trochu vyhecovat, aby se přihlásil jako dobrovolník, ale nakonec to klaplo. A mohl si vyzkoušet Kaiserovy nejslavnější figury, které jako náhradník za Staníka předvedl Kubrtovi. Čulibrk, Donald i Vozembouch byli v jeho podání rovněž neodolatelné.

"Skoro jsem si myslel, že to doma nacvičoval. A říkal jsem si, že toho kluka odněkud znám. Pak jsem na to přišel, připravoval jsem ho na herecké zkoušky. Myslím, že to tehdy nakonec nevyšlo," řekl nám po představení Jiří Lábus, kterého jsme ovšem ubezpečili, že je Milan talent od boha a Vozemboucha a spol. zvládl na první dobrou. Původně totiž na premiéru jít ani neměl a rozhodl se na poslední chvíli. Takže Olda Kaiser by se měl začít klepat o svoje místo.

Reklama

Další články

Načítám