Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na to, že to byl skoro muzikálový panic, jede jako blázen. Jen čtrnáct dní po sobě následují premiéry muzikálů, v nichž Milan Peroutka (34) hraje. Viděli jsme ho v Kalichu jako rybáře Štěpána v Landově Krysaři, teď jej čeká Cassio v Iagovi Janka Ledeckého (61).

Milan nám nepřijde moc jako military typ, proto nás zajímalo, jak se mu hraje ve vojenské uniformě, protože Ledecký přenesl děj Shakespearova Othella do vojenské jednotky na Blízkém východě. "Je to oproti Krysaři náročnější, protože tam si maximálně sundám vestu anebo vezmu jiný šátek. Tady máme na každé číslo jiný kostým a nejsou to jen uniformy, ale i současný civil. Takže tam máme i džíny a trička. Takže to, co nosím. Až na vojenský baret, ten mám na hlavě poprvé," řekl nám Milan.

V uniformě vypadá ovšem Milan mužněji než obvykle. "Teď jsme ještě všechno upravovali, aby to dobře sedlo, všechno je na suché zipy, abychom zvládli rychlé převleky. A dokonce na začátku jsem do půl těla, tak můžete tu mužnost posoudit," smál se Milan a lákal divačky na skoro striptýzovou scénu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám