Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V oblíbené soutěži Pevnost Boyard se tentokrát představí tým ve složení Jiří Mádl (37), Milan Peroutka (34), Jan Maxián (34), Antonín Duchoslav (52) a Markéta Konvičková (29).

Poslední jmenovaná tak musela plnit drsné úkoly v obklopení čistě mužského týmu. Křehká blondýnka si však s nástrahami Boyardu uměla poradit, a navíc svůj tým potěšila pohledem do výstřihu, který se v některých disciplínách v těsném sportovním triku pěkně vyjímal.

Konvičková na rozdíl od svých předchůdkyň z jiných týmů perfektně zvládla i setkání s tamní havětí, byť bylo vidět, že interakce s hmyzem a členovci nebyla úplně příjemná.

Markétě zkrátka nechybělo sebevědomí ani kuráž. „Jsem člověk, který se nebojí ničeho, protože všichni nás ujišťovali, že je všechno bezpečné. Nemám fobii z ničeho, ale čeho jsem se bála, tak to jsou hádanky. Protože když jsem koukala na pevnost doma v papučích, tak jsem nikdy neuhodla ani jednu hádanku a vlastně teď teprve se mi povedlo na místě u brouků a hadů to uhodnout. Takže jsem ráda, že jsem obstála,“ chlubila se Konvičková.

Na ukázku toho, jak si oblíbená zpěvačka poradila s náročnými disciplínami, se podívejte ve videu.

Reklama

Další články

Načítám