Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Michaela Tomešová (32) na dva večery odložila syna na hlídání mamince, aby mohla vidět hned dvě premiéry muzikálu Krysař, kde v roli rybáře Štěpána viděla jak svého muže Romana Tomeše, tak i expřítele Milana Peroutku (34). V našem videu můžete zjistit, jak oba zhodnotila.

Na druhé premiéře, kterou sledovala už s Romanem, se ovšem vyfikla tak, že částečně ubrala pozornost i účinkujícím. Pod průsvitným overalem předvedla díky kojení pořádně naplněnou bílou krajkovou podprsenku.

"Pozor, není bílá, ale světle růžová, což v tomhle světle není vidět. Říkala jsme si, proč bych si neměla na sebe vzít něco takového, když teď kojím a mám co ukázat," smála se Míša. "Za pár měsíců to třeba bude vypadat úplně jinak," mínila.

Aby si večírek pořádně užila a mohla si dát i nějakou tu sklenku vína, pro syna Kristiána odstříkala mléko do zásoby. "Naštěstí ho mám hodně, mohla bych klidně kojit i trojčata. Ale to bych nechtěla zakřiknout. Roman je totiž z dvojčat, takže víc dětí najednou hrozí," upřesnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám