Hlavní obsah
Článek

Na jedněch divadelních prknech se potkává Roman Tomeš s Milanem Peroutkou (34), kterému kdysi přebral holku, nyní už paní Michaelu Tomešovou (32). Jak se tihle dva snášejí, jsme zatím jenom spekulovali, teď jsme se ale do Divadla Kalich vydali na zkoušku muzikálu Krysař, abychom zjistili, jak je to mezi nimi doopravdy.

"Ono to bylo tenkrát složitější. Já měl taky partnerku. Nikdo z nás to neudělal rád a víme, že jsme tehdy Milanovi ublížili. Sice se píše, že se doteď nesnášíme, ale to bych chtěl popřít. Během těch pěti let jsme se neviděli, a když jsem zjistil, že spolu budeme zkoušet a alternovat se v jedné roli, vzal jsem si na něj od Míši číslo a napsal mu SMS, že má osud zvláštní smysl pro sarkasmus a že bych si přál, abychom spolu dokázali fungovat. Odepsal mi, že je rád, že jsem se mu ozval," vyprávěl nám Roman.

"Za těch pět let se z toho dávno vyhrabal a byl to pro něj i přínos, že začal psát muziku a někam ho to posunulo. Takže si myslím, že díky té situaci má dneska Milan výbornou kapelu, otevřel si nové obzory v šoubyznysu. Možná je to hloupost, ale je to takové moje alibi," uzavřel.

A co na to druhá strana? "Je pravda, že když mi po konkurzu volali, tak mě na tuhle věc upozornili. Ty kauzy a aféry mají lidi rádi, ale je to v pohodě. Já jsem dokonce takový, že bych seděl v hledišti a koukal na toho zkušeného Romana, který je tady ve všech muzikálech, a já tím nejsem tolik políbený. Teď mi dokonce bylo až vyčtené, že neprojevuju snahu. Tak už jdu na jeviště třeba první. Hlavně ale makáme všichni na tom, aby diváci za ty peníze viděli hezké představení," míní Milan Peroutka.

"No na kafe jsme nechodili. Párkrát jsme si napsali, že to bude dobré, a rovnou jsme si vzájemně napsali závazky, které máme. Zatím si vycházíme vstříc," dodal. Už se dokonce viděl i se svojí bývalkou Míšou, i když to byla trošku prekérní situace. "Na jedné akci jsem šel pozdravit do dámské šatny a ona tam zrovna kojila. A byli tam taky její mamka a její taťka. No, pozdravili jsme se," radši už nechtěl pitvat Milan podrobnosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám