Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Milan Peroutka (34) sice už nějaký ten rok působí v kapele Perutě, do diváckého povědomí se ale dostal až díky účasti v show Tvoje tvář má známý hlas, jejíž třetí řada se momentálně vysílá. A ukazuje se, že nejen diváckého.

Jeden z porotců Tváře Janek Ledecký si Milana vybral do muzikálu Iago. „Já jsem měl to štěstí, že jsem Milana objevil ve Tváři a od jeho prvního vystoupení ho sledujeme s velikým úžasem, protože se ukázalo, že je úplně jedno, jaké slavné postavy a písničky se v historii pop music chopí, protože všechno udělá naprosto dokonale,“ řekl na zpěvákovu adresu.

A další příležitost přišla i z Novy, kde se objeví v seriálu Ordinace v růžové zahradě. Tam už před lety účinkoval. „V Ordinaci jsem začínal s Ondrou Sokolem, kdysi před deseti lety. A teď tam přijdu jako nová postava. Budu student medicíny. Je to role barevná, zajímavá, bude mít vývoj a bude na delší dobu a těším se na to,“ nebyl si Milan jistý, kolik toho vlastně může prozradit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám