Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejmladší mužský soutěžící třetí Tváře a potěcha pro oči nejen náctiletých divaček Milan Peroutka (34) se v příštím díle promění ve zpěváka původem z Havaje Bruna Marse. Svou třetí proměnu Milan kvitoval, jedná se o jeho oblíbeného interpreta. „Musím říct, že maskérky a kostymérky odvedly skvělou práci. Já mám Bruna Marse rád, obdivuju ho. Jeho hudba je mi blízká, takže věřím, že jsem to v sobě tak nějak měl,“ mínil Milan.

Metamorfóza v Marse se možná zdá být složitá, maskérka Adriana Bartošová ale uvedla, že až taková výzva to pro ni nebyla. „Milan se Brunem Marsem vlastně narodil, jenom potřeboval trochu dobarvit, nasadit paruku a nandat barevné čočky,“ řekla.

Někdy sedne interpret víc, jindy míň a jak Peroutka byl za Marse rád, tak Aleš Háma za toho svého nikoli. Přihodilo se to, čeho se nejvíc obával - bude interpretovat českou zpěvačku, s níž se navíc osobně zná. Jedná se o Hanku Zagorovou a píseň Setkání. Jako Drupi s ním vystoupí Ondřej Sokol.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám