Hlavní obsah
Článek

Jak se obléknout na premiéru muzikálu Rocky, byl docela oříšek. Sice šlo o slavnostní večer, nicméně dílo je z boxerského prostředí a Kongresové centrum, kde se hraje, také neevokuje nápad vzít si velkou večerní. Takže to byla docela všehochuť.

Většina známých tváří se ujednotila aspoň v tom, že vyvedou svého oficiálního partnera či partnerku, i když se běžně ve společnosti neukazují. Snad poprvé jsme potkali Davida Gránského (32) s jeho přítelkyní, optičkou Nikolou, s níž už je sedm let. "To není možné. Určitě už jsme někde byli. Ale partnerka si na společenské události moc nepotrpí, má hodně své práce," vysvětloval, když nám Niki představoval.

Nikdy jsme ještě naživo neviděli ani přítele zpěvačky Ivany Korolové, bubeníka Jirku, který půvabnou brunetku nedávno po šesti letech vztahu požádal o ruku. A kamarádský vztah možná přerostl v něco víc i mezi Milanem Peroutkou (34), jehož známe z nové řady show Tvoje tvář má známý hlas, a blogerkou Shopaholic Nicol.

Česká Miss Andrea Bezděková (29) se sice v Thajsku "vdala" za svého expřítele Martina Švacha, ale na premiéru dorazila s jiným Martinem, bráchou svého stínového partnera Miroslava Dubovického. Po delší době jsme potkali i Daniela Landu (55) s režisérkou Mirjam. Na další páry se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám