Hlavní obsah
Článek

Pro začínajícího zpěváka je účast v televizní soutěži Tvoje tvář má známý hlas velmi příhodná a může mít velký vliv pro budoucí rozvoj kariéry. Své o tom vědí Adam Mišík nebo Jan Cina. Potvrzený účastník třetí řady tohoto televizního pořadu Milan Peroutka (34) o tuto možnost málem přišel.

„Z televize mě telefonicky naháněli asi tři dny. Já jsem v té době toho měl hodně ve škole, a tak jsem nereagoval. Museli mi poslat textovku, že mě chtějí přizvat na casting do jednoho pořadu, ať se nelekám, že se jedná o Tvář,” popsal nám cestu do show Milan. „Během následného telefonátu jsem si dal tři vteřiny a s nadšením jim řekl: ‚Jasně‘,” dodal.

Ani poté ale jeho cesta do finálového výběru osmi osobností nepokračovala bez komplikací. „Byl jsem nemocný a nevěděl jsem, jestli se můžu jako zpěvák ukázat mezi ostatními kolegy. Naštěstí to nebylo ani tak o zpěvu, ale chtěli mě prostě poznat,” uvedl Peroutka a dodal: „Vlastně mě hodně překvapilo, když mi pak z Barrandova zavolali, že jsem v nejužším výběru, abych dorazil na rozhovor s režisérem. Pak to vyšlo.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám