Hlavní obsah
Článek

Před lety tvořili Milan Peroutka (34) a Michaela Tomešová (32) pár. Herečka a zpěvačka však dala přednost svému kolegovi Romanu Tomešovi, se kterým už pár let žije ve spokojeném manželství a vychovává dva syny. Vztah Milana a Míši byl dlouho na bodu mrazu.

To se v posledních letech změnilo. Nejen že Míša začala hostovat na koncertech svého ex, ale začali už společně obrážet i společenské akce. Milan Peroutka a Michaela Tomešová si tak nenechali ujít premiéru druhé řady seriálu Iveta v kině pražské Lucerny a Míša hned po příchodu na Milana práskla, že byla Iveta Bartošová před lety jeho idol.

„Já vím, že Iveta Bartošová byla Milanův idol, ve svém laptopu měl vždycky spoustu jejích fotek, a hlavně z alba Ve jménu lásky,“ svěřila se zpěvačka, která svou kariéru společně s Milanem před lety začínala. „Naše první honorovaná vystoupení byla v nákupních centrech, zpívali jsme za 400 stovky kreditu do telefonu a zpívali jsme Knoflíky lásky,“ prozradil Milan Peroutka.

Na premiéře seriálu Iveta to dvojici slušelo a staré rány už jsou minulostí. „Za sebe si myslím, že teď máme s Mildou nejlepší vztah, jaký jsme kdy měli,“ řekla Míša. „Kamarádíme se. A když jsem měl nedávno narozeniny s koncertem a Míša mi přinesla LP Knoflíky láskym zeptala se, jestli nepůjdeme spolu, tak jsme tady,“ dodal zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám