Hlavní obsah
Článek

Herec a zpěvák Milan Peroutka (34)nedávno oslavil Kristova léta a také prodělal operaci kolene. My jsme ho zastihli v pražském Divadle Broadway, kde si zahrál poprvé od operace hlavní roli v muzikálu s hity Olympicu Okno mé lásky. Na speciálním představení, které končilo tradičně pomlázkou, jsme Milana vyzpovídali, jak tráví svátky jara.

“Letošní Velikonoce pro mě byly pracovní, ale já jsem za to moc rád, protože se mi povedlo po operaci kolene opět se vrátit na jeviště a publikum na muzikálu „Okno mé lásky“ tu energii neskutečně vrací,” dozvěděli jsme se od zpěváka. Milan aktuálně denně zkouší novou komedii a v příštím týdnu odehraje premiéru.

“Zároveň máme krátce před premiérou činohry „Já, diktátor“, tak bylo fajn si zase zahrát díla, která už mají svůj tvar a jsou nazkoušená. Sám jsem na naši premiéru 19. dubna velmi zvědavý, stát se do té doby může ještě cokoliv," svěřil se herec.

V divadle pomlázce neunikly Natálie Grossová, Sandra Pogodová, Ivana Jirešová nebo Kateřina Marie Fialová. Milan se také svěřil, že po loňské návštěvě lišky, která zamordovala veškeré slepice, už po zahradě běhají slepice nové.

“Máme v rodině k Velikonocům 6 nových přírůstků, dostal jsem totiž od kapely k narozeninám nové slepice! Jedna z nich je Milada, ostatní jména se nějak vyvrbí, každopádně se ale vynasnažíme, aby si na ně už žádná liška nepřišla. Ta k nám minule zbloudila a celou generaci popravila. Dostal jsem na instagramu hodně rad, jak na to, takže budeme mít kurník zase o něco technicky vyspělejší, a už se nám je snad podaří ochránit,“ prozradil zpěvák, která má rád také tradice.

„Letošní Velikonoce jsem si pojistil taky šťastnou budoucnost, protože se ke mně darem dostal recept na vatikánský chléb štěstí. Připravuje se po celý týden každý den, a předposlední den se rozdělí na čtyři části a třemi z nich musíte obdarovat další lidi, kterým chcete štěstí přinést. Jeden kousek jsem dal Míše Tomešové a už mě zpravila, že svými kousky podarovala Tomáše Kluse a Šimona Bílinu. Myslím, že si nikdo netroufne ten chleba neupéct, aby si to pak nevyčítal. Klukům fandím, tak se těším na jeho další cestu. Je opravdu dobrý, jsou v něm ořechy, jablka a čokoláda. A vzhledem k tomu, že se mám fajnově, asi skutečně funguje,” dodal závěrem sympatický herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám