Hlavní obsah
Článek

V londýnské O2 areně se nedávno rozdělovaly slavné ostrovní hudební ceny BRIT Awards, poprvé udělované už v roce 1977. Mezi elitou britské hudební produkce nechyběly hvězdy jako krásná původem kosovská Albánka Dua Lipa (22), která nakonec získala ocenění jako nejlepší britská sólová umělkyně, bývalá Spice Girl Emma Bunton (48) nebo zpěvačka, textařka, a čas od času úspěšná provokatérka Rita Ora (33), které se postaraly, aby už bylo na co koukat ještě před začátkem.

O nejžhavější překvapení večera se ovšem výběrem šatů stala Diana De Brito (22), která je sice rodačkou z anglického Manchesteru, ale o to exotičtější jsou její kořeny (matka z Portugalska, otec Angolan). Světu je známá spíše jako IAMDDB a její popularita rok od roku roste.

Výstřední umělkyně je v jedné osobě raperkou, zpěvačkou i producentkou, jejíž umělecké jméno není ničím jiným než zkratkou "I Am Diana De Brito", se na svátek ostrovního šoubyznysu vypravila v tak odvážném modelu, že teplota v sále rázem vzrostla o několik stupňů.

A udělala dobře, protože každý musel vyseknout poklonu její krásné postavě. Šaty, které nic úplně neodhalily, přesto všechny její důležité ženské tvary zdůraznily, by si rozhodně nemohl obléknout někdo, kdo nemá stejně dokonalou figuru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám