Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdravotní problémy v pondělí přiznala slavná hollywoodská veteránka Jane Fonda (86), která i ve svém požehnaném věku patří mezi nejelegantnější tváře amerického šoubyznysu. Energická herečka, obdařená bystrým a inteligentním humorem, se o svém zdravotním stavu zmínila velmi krátce a jen tak mimochodem během show amerického serveru AOL BUILD, kam dorazila s náplastmi pod spodním rtem.

„Jenom chci vysvětlit ten obvaz,“ řekla Fonda ve studiu, kde spolu s další hvězdou Lily Tomlin (78) odpovídala na otázky týkající se současného stavu Ameriky, potažmo světa. „Právě mi ze rtu odstranili rakovinu. Myslela jsem, že se to zahojí dřív, než sem přijdu. Je to ale v pořádku...,“ omlouvala se. „Jen to chci vysvětlit. Běžně to neřeším. Svět se rozpadá. Co jsou proti tomu mé rty?“ zlehčovala svůj aktuální vzhled s úsměvem a notnou dávkou ironie v hlase.

S hereckou kolegyní Lily Tomlin, která s Jane ve studiu byla, ztvárnily hlavní role v úspěšném televizním seriálu Grace a Frankie, vysílaném od roku 2015. Obě dámy v něm mají role manželek právníků, které se nesnášejí a snaží se navzájem se vyhýbat. Tedy až do chvíle, kdy jim právě jejich manželé oznámí, že se s nimi rozvádějí, protože spolu už dvacet let udržují homosexuální poměr a jsou do sebe zamilovaní. To obě ženy následně donutí žít společně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám