Hlavní obsah
Článek

Pane jo! Tohle je vydařená ‚změna pohlaví‘. Ze slavné herečky se mistrovským zásahem maskérů stal v roce 2011 mladý muž s blond vlasy a úzkým knírkem přecházejícím v krátce zastřižené strniště.

Dokážete za tváří onoho sympaťáka rozeznat její jméno? Nebudeme vás dál napínat. Jde o hollywoodskou hvězdu, kterou si jistě vybavíte z filmu Chyť mě, když to dokážeš, komiksového trháku Daredevil nebo třeba z rodinné komedie Neobyčejný život Timothyho Greena.

S touhle nápovědou a využitím dnešních informačních technologií by pro vás mělo být otázkou několika vteřin vypátrat správnou odpověď. Ano, jistě jste uhodli, že se jedná o herečku Jennifer Garner (45), která v roce 2011 podstoupila zkušebně tuto změnu v rámci přípravy pro roli. A nyní na ni zavzpomínala. Název filmu, z jehož natáčení ale nakonec sešlo, však neprozradila.

Jennifer je bývalou manželkou dalšího slavného herce. S Benem Affleckem (51) přivedla na svět hned tři děti. V únoru 2012 se jim narodil nejmladší Sam, před ním na svět přišla Seraphina, která nyní v lednu oslaví deváté narozeniny a prvorozenou byla dnes dvanáctiletá Violet. Rozvedli se v roce 2015.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám