Hlavní obsah
Článek

Probudil se do líného rána v pokoji pětihvězdičkového hotelu v brazilském Rio de Janeiru a pootevřenými dveřmi k němu doléhaly ruchy velkoměsta. Instinktivně zamířil na balkón a omrknul dění kolem hotelu. Obvyklé hemžení „lidských mravenců“ hluboko pod ním ho nijak neohromilo. Asi po půl minutě se otočil a zamířil dovnitř...

Takhle nějak by se nejspíš dalo popsat ráno rockera Michaela Balzaryho (55), známého spíš jako Flea, jednoho z nejlepších baskytaristů současnosti, který hraje už od roku 1983 se slavnou formací Red Hot Chili Peppers. Ten byl, stejně jako spousta dalších slavných osobností, hostem na slavnosti hvězdného manažera a producenta, do jehož stáje patří taková jména jako Madonna, U2, The Prodigy nebo Paul Oakenfold.

Pětačtyřicetiletý Guy Oseary, o němž je řeč, se totiž spolu s manželkou, bývalou brazilskou modelkou Michelle Alves (39), rozhodli skoro 11 let od svého sňatku obnovit svatební slib.

Za tím účelem pronajal Oseary pro své hosty za bezmála 3,5 miliónu korun celý hotel. A jak vidno, udělal dobře. Vždyť někteří jeho hosté se nabízeným pohodlím nechali natolik unést, že ztratili naprosto pojem o tom, že nejsou doma.

Reklama

Další články

Načítám