Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letos v dubnu přivedla na svět své druhé dítě. A nyní napadlo zpěvačku hitů jako 1,2 Step, Get Up, I Bet či Dance Like We’re Making Love, že je ten správný čas připomenout se svým fanouškům, ale hlavně producentům ze světa šoubyznysu. Takže, dámy a pánové, Ciara (31)  je zpět!

Nedávno se jí naskytla ideální příležitost, kde se pochlubit se svojí opět bezvadnou figurou. A protože účel světí prostředky, dostavila se na slavnostní otevření nové newyorské vlajkové lodi klenotnické firmy Bulgari v lesklých, velmi přiléhavých šatech z černého latexu.

Tento nápadný model je přitom vhodný spíše pro odvážné. Protože stejně, jako se tomu stalo nyní u Ciary, těsně obepne linii ženského těla a mnoho toho neutají. Zdá se, že pro svůj comeback nemohla udělat nic lepšího.

Ciara už má dvě děti. Starší dceru (3) má ještě ze vztahu s americkým raperem a hudebním producentem, který si říká Future. Otcem jejího druhého potomka je její současný přítel a slavný hráč amerického fotbalu Russell Wilson.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám