Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Procházky po New Yorku zvládá herečka Elle Fanning (19) zásadně bez make-upu, ten si ve svých devatenácti letech schovává pouze pro společenské události a slavnostní příležitosti. Pokud ji ale uvidíte v kině nebo na televizní obrazovce v některé z jejích rolí, budete muset konstatovat, že své civilní verzi není moc podobná.

Přesto je její milá tvář zvláštním způsobem natolik výrazná, že pokud mladičká hvězda nově natáčeného bijáku Woodyho Allena vyrazí nenalíčená ven, lidé se na ni zadívají a po pár vteřinách už ji žádají o společnou selfie.

Nás by jenom zajímalo, zdali tito lovci fotografií opravdu tuší, koho vlastně oslovili. Ačkoliv o neznámou tvář se pro filmové fanoušky rozhodně nejedná. Ač je to k nevíře, svůj filmový debut totiž absolvovala už ve třech letech.

A v tom je nejspíš ten vtip. Možná si ji pamatují jako dětskou herečku třeba z filmu Podivuhodný případ Benjamina Buttona nebo Phoebe v říši divů. Nalíčenou a dospělou by ji ale zařadit zřejmě nedokázali.

Reklama

Další články

Načítám