Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od doby, co se tenhle playboy rozešel s méně slavnou sestrou Kim Kardashian a matkou svých tří dětí Kourtney, uběhly více než dva roky. Během nich se ale Scott Disick (34) výrazně vyprofiloval, co se věku potencionálních partnerek týče.

Všechny jako by spojovalo jedno společné. A totiž věk do dvaceti let. Je tomu jen pár dní, kdy v New Yorku provokoval ve společnosti hned tří náctiletých děvčat a dnes je tady zpráva, že jeho partnerkou je údajně dcera slavného amerického zpěváka Lionela Richieho (68), teprve devatenáctiletá blondýnka, jejíž jméno ve světě modelingu již není zcela neznámé - Sofia Richie.

Tvrzení je podpořeno paparazzi snímky, na nichž se ti dva k sobě mají opravdu nestandardně blízce, na jednom jsou dokonce zachyceni při polibku na pláži floridské metropole Miami.

Co tomu říká slavný otec mladé dívky, se prozatím neví. Ale vzhledem ke Scottově pověsti sukničkáře asi nesedl rovnou ke klavíru, aby k jejich vztahu napsal oslavnou píseň.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám