Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Měl si zahrát v zombie apokalypse s názvem Světová válka Z 2, jenže studio Paramount se rozhodlo nehnat se do nedotaženého projektu a jeho natáčení dát prozatím k ledu. Mezeru ve svém harmonogramu tak charizmatická hollywoodská hvězda Brad Pitt (60), nahradí projektem novým a vydá se vesmírem k Neptunu. Ve sci-fi filmu Ad Astra hraje autistického inženýra, jemuž v kosmu zmizel otec. Dál už se ale o tématu není třeba rozepisovat.

Pro nás je důležité, že manžel Angeliny Jolie (48) se v právě natáčeném filmu, který by měl mít premiéru už v příštím roce, objeví s podobou, kterou byste ho zasadili o několik dekád do minulosti. Nakrátko střihlé vlasy a hladce oholená tvář jeho fanynkám znovu rozvibrují srdce tak, že budou mít co dělat, aby je z kina neodvezla rovnou sanitka.

Snad k tomu, že tak dobře vypadá, přispěl i fakt, že rozklad jeho rodiny, živený rozvodem mezi ním a Angelinou, je snad nadobro zažehnán. Nedávno se Jolie totiž dala slyšet, že jediné, co po něm kdy chtěla, je to, aby přestal pít. A to prý dokázal. Rozvodové papíry tak už snad žádný soudce nebude muset zkoumat a Brad může opět oblažovat fanynky coby pěstěný manžílek Jolie!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám