Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Právě uteklo třicet let od chvíle, kdy proběhla slavnostní premiéra snímku Hříšný tanec. Celou planetu tehdy uchvátil milostný příběh pohledné tančící dvojice. Podívejte se, jak se od té doby změnila představitelka hlavní postavy Baby a také na nejlepší její fotky z té doby!

Nebyl to zrovna idylický začátek filmové kariéry. Přesto, že vyrostla v herecké rodině a její otec byl odměněn za svůj výkon ve filmu Kabaret z roku 1972 Oscarem, mladé Jennifer Grey (57) se v New Yorku moc nedařilo.

Opravdovým hereckým startem pro ni byl až kultovní taneční trhák Hříšný tanec, kde po boku Patricka Swayzeho (†57) ztvárnila děvče z tzv. dobré rodiny Frances Housemanovou.

Ta jede s rodiči na dovolenou do hotelového resortu, kde se zaplete s instruktorem latinskoamerických tanců. Kritika tehdy na snímku nenechala niť suchou, faktem ale zůstává, že jsme v něm mohli ´potrénovat´ zřejmě nejznámější filmový tanec na světě.

Od roku 1987, kdy měl film premiéru, uteklo už neuvěřitelných 30 let. Pojďme si připomenout, jak byla Jennifer v této roli neuvěřitelně sexy! Sice tehdy nepatřila mezi nejvyvinutější herečky, ale naivitou a pohledy plaché laně si získala srdce miliónů mužů.

Reklama

Další články

Načítám