Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rok 2020 nezačal pro Milana Drobného (79) nejlíp. Na dovolené v Thajsku ho postihly zdravotní potíže, kvůli kterým si ho chtěli nechat v místní nemocnici, ale protože měl druhý den odlétat, podepsal revers a odcestoval domů. V Praze se dozvěděl, že si z exotiky přivezl salmonelózu. Po dalším měsíci skončil v rukou lékařů znovu.

„Zjistili, že mám plicní embolii, trombózu v noze a že jsem přechodil zápal plic. Nechali si mě v nemocnici a řekli mi, že jsem měl kliku,“ vyprávěl Drobný. Naštěstí všechno dobře dopadlo.

Zpěvák už by se s chutí vrátil na pódia, v tom mu ale zatím brání pandemie koronaviru. Pro fanoušky tak připravil alespoň koncerty z domu. „Na tom jsme pracovali společně s mojí manželkou Danou. Ona mi dělala kameru a já hrál a zpíval. Nazvali jsme to Písničky z karantény. Na první minikoncert bylo hodně ohlasů a děkovných zpráv, a tak jsme hned přidali Písničky z karantény 2,“ říká.

Zatím neví, kdy bude moci opět zahrát před publikem, doufá ale, že se s fanoušky potká 13. října na plánovaném pražském koncertě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám