Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Co mají společného bývalá televizní hlasatelka Marie Tomsová (67) a herečka a zpěvačka Petra Černocká (74) alias pohádková Saxana?

Obě dámy i v babičkovském věku vypadají skvěle a udržují si mladistvou vizáž. Černocká nedávno oslavila sedmdesátku, Tomsová má ještě tři roky čas, ale nikdo by těmto vitálním dámám jejich věk nehádal.

Černockou a Tomsovou si na křest svého nového alba Moje zem pozval zpěvák Milan Drobný (79). Ten na akci i zazpíval a dámám se jeho projev líbil, ač ho zradil hlas a měl tak trochu chraplák.

„Dneska mělo premiéru něco, co se mi ještě nestalo. Zpíval jsem trojhlasně. A proč? Dal jsem na radu a šel jsem si dát injekci proti chřipce. A za tři dny to na mne uhodilo, nemohu skoro mluvit, natož zpívat. Ženské tady ale říkaly, že můj nakřápnutý hlas zněl velice sexy,“ pochvaloval si Drobný. A jak bylo vidět, Tomsové i Černocké se na křtu líbilo a nějaké hlasové nedostatky vůbec neřešily, protože se dobře bavily.

Které dámě to sluší víc?
Marii Tomsové
7,9 %
Petře Černocké
8,2 %
Obě vypadají skvěle
83,9 %
Celkem hlasovalo 12174 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám