Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Karel Gott (†80) nedávno oslavil významné životní jubileum. 80. narozeniny slavil koncem června s přáteli a kolegy v Divadle Na Jezerce, v den narozenin pak přijímal další velké gratulace a užíval si pohodu v rodinném kruhu.

U příležitosti svých narozenin zveřejnil na svých oficiálních stránkách velký rozhovor. V něm mimo jiné prozradil, jaké bylo jeho největší přání.

„Já si vlastně v poslední době přeju jenom jediné, abych byl zdravý a aby byla zdravá a šťastná moje rodina a nejbližší. Mým velkým přáním je, aby se moje žena, a potažmo i celá rodina, konečně dočkala mediálního klidu a skončily zlé útoky, které jsou pro mne nepochopitelné a jejichž dopad se dotýká nás všech v rodině,“ nechal se slyšet Gott, do jehož manželky Ivany se mimo jiné pustil jeho bývalý kamarád Milan Drobný (79).

„Mému zdraví negativní mediální kauzy vůbec neprospívají, právě naopak. Zdravotních komplikací jsem si totiž užil vrchovatě. Léta jsem bral narozeninové přání "a hlavně zdraví" jako zbytečnou a otřepanou frázi, ale teď vím, že bez toho nejde vůbec nic. Žádné jiné speciální přání jsem tedy neměl a nemám,“ dodal Mistr.

Karla Gotta dojala píseň k jeho narozeninám.

Z věcných darů zpěvákovi udělala radost obsáhlá kolekce CD, která nedávno vyšla.

„Na jednom kompletu je osmdesát nahrávek z let 1964 až 2019, druhý výpravný box obsahuje patnáct CD a jsou na něm tři stovky mých singlových nahrávek z období let 1962 až 2019. Některé z písniček, které se v archívu našly, byly pro mě velkým překvapením. Už jsem na ně za ta léta zapomněl a bylo pro mě zábavné si je znovu připomenout. Mají totiž neomylný punc doby, ve které vznikly,“ uzavřel Gott.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám