Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Milan Drobný (79) se vrátil z dovolené hodně naštvaný. Za vše může jeho výrok, že Ivana „mlátí Karla“, který vyšel v knize Náš Karel a měl ho v minulosti pronést Gottův řidič Olda Havránek.

Drobný sice výroku nevěřil, ale už jen to, že se o něm opět rozpovídal, rozpálilo Gotta do běla a svého dlouholetého kamaráda z dětství definitivně odepsal. A poslal mu prostřednictvím své mluvčí Anety Stolzové hodně drsný vzkaz.

„Karel Gott Vám vzkazuje, že je Vámi naprosto zhnusen a chce se mu z Vás zvracet. Přestaňte se už konečně přiživovat a parazitovat na Karlu Gottovi a urážet a ubližovat jeho rodině, zejména Ivaně, kterou jste svou lží opět zostudil,“ zaznělo mimo jiné v ostrém vzkazu.

Milan Drobný si ale nenechal nic líbit. „Lhář, příživník a parazit – to jsou velmi urážlivá slova, skoro na žalobu! Tu zatím podávat nebudu, protože nevěřím, že takový emotivní až hysterický projev mohl psát gentleman tvého formátu,“ vzkázal Gottovi přes Blesk Drobný, který si stojí za tím, že v knize jen interpretoval to, co slyšel.

Zpěvák si neodpustil rýpnutí do Gottova vystoupení s Leošem Marešem (47). Tam byl Mistr převlečen za rapera. „Nezapůjčil bys kostým, v němž ses předvedl ve svém posledním vystoupení v O2 areně, režisérovi Tomáši Magnuskovi? Má nově otevřené muzeum kuriozit. Děkuji za něj,“ přisadil si Drobný. Tady to na obnovení letitého kamarádství opravdu nevypadá...

Reklama

Další články

Načítám