Hlavní obsah
Článek

Jak jsme již psali, Milan Drobný (79) nejprve osočil Mistrovu manželku Ivanu Gottovou (48) z toho, že mu kontroluje telefon a zakazuje mu bavit se s kamarády. To si už s Karlem Gottem (†80) vyříkali osobně na Bertramce. Drobný ovšem promluvil znovu v knize Náš Karel z edice Blesk Extra, kde svou nedůvěru k Ivaně podložil tvrzením, že mu Gottův řidič Olda Havránek (†78) přísahal, že Ivana Karla mlátí.

Havránkova rodina popřela, že by on někdy něco takového tvrdil a nyní se k tomu přidal i sám Mistr. Vyjádření za něj udělala jeho tisková mluvčí Aneta Stolzová (37), která do média poslala sms, která byla doručena i Milanovi Drobnému.

Zpráva zněla takto: „Dobrý den, pane Drobný, Karel Gott Vám vzkazuje, že je Vámi naprosto zhnusen a chce se mu z Vás zvracet. Extrémně lituje toho, že si Vás pozval domů, do svého soukromí. Jste pro něj největším zklamáním v životě. Jak si vůbec můžete dovolit poskytnout Blesku rozhovor do knihy, kde lžete? Sám moc dobře víte, že například informace o tom, že „Ivana mlátí Karla“ je nehorázná a sprostá lež!!! Jak mimochodem potvrdila i Oldova letitá partnerka a sestřenice Karla Gotta, Hanka. Sama řekla, že Olda nikdy doma před Hankou, natož před Vámi, neřekl na Ivanu nic zlého ani kritického, takže by Vám těžko mohl přísahat, že ho Ivana mlátí. Pokud by měl pan Havránek jakékoli pochybnosti, či obavy o Karlu Gottovi, zcela jistě by je věděla právě paní Hanka. Je proto naprosto nechutné, že si do pusy berete zesnulého Oldu Havránka, který se už nemůže proti Vašim lžím bránit. Přestaňte se už konečně přiživovat a parazitovat na Karlu Gottovi a urážet a ubližovat jeho rodině, zejména Ivaně, kterou jste svou lží opět zostudil. Vy sám nejlíp víte, proč vám kdysi pan Gott řekl, že si Vás nadobro maže z telefonu, a že s Vámi už nechce mít nic společného. Poté onemocněl, Vy jste se ho snažil kontaktovat, a protože neúspěšně, celé jste to hodil na Ivanu a do bulváru tvrdil, že na Vás Ivana křičela do telefonu i přesto, že dobře víte, že jste si spolu nikdy v životě netelefonovali. Což jste naposledy na návštěvě u Gottových osobně přiznal. Vaše neustálé vytrubování soukromých informací z rodiny Karla Gotta do bulváru bohužel přimělo pana Gotta změnit jeho původní rozhodnutí pozvat Vás na jeho soukromou oslavu narozenin. Karel Vás tam nechce vůbec vidět!!! Pan Gott Vás skutečně nepotřebuje k tomu, aby se o něm v médiích psalo."

Milan Drobný se k situaci vyjádřil pro Blesk.cz s tím, že vše bude řešit, až se vrátí z dovolené ve Španělsku a že má plné zuby nařčení, že se na Karlovi Gottovi přiživuje. Na tvrzení, že mu Olda Havránek informaci o mlácení Ivanou řekl, si stále trvá.

Reklama

Další články

Načítám