Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Manželka fotbalisty Milana Baroše (42) Tereza (26) má sice dva syny, tříletého Patrika a ročního Mattea, ale přes všechno běhání kolem nich vypadá stále jako luxusní modelka. Podívejte se do fotogalerie na to, jak krásná žena slavného čutálisty září.

Tereza po porodu druhého syna změnila barvu vlasů a je z ní nyní černovláska jak poleno. A sluší jí to! Nedávno se ukázala v Praze, a tak hned zaběhla za svou kamarádkou, která se jí stará o pleť. „Terezka bezpochyby patří do seznamu nejhezčích Češek. A i kdyby byla jedna jediná známá česká žena, mezinárodní společenství si na základě její krásy stejně bude myslet, že máme nejhezčí ženy na světě. Tak nádherná je,“ rozplývá se kosmetoložka Inka, která Tereze pomáhá s pigmentací pleti.

„Má ji takřka dokonalou, jen kvůli dlouhodobému pobytu v Turecku na brutálním slunci měla trochu potíže s pigmenty. Své udělal i pot kvůli běhání kolem dětiček. Ale u ní byl zásah potřeba jen nepatrný, vyčistili jsme jí póry,“ tvrdí dáma, která je odbornicí na akné a další potíže s pletí a sama ve svých jednaosmdesáti letech nemá jedinou vrásku.

„Terezčina krása je v naprostém souladu s její lidskou podstatou a povahou. Terezka je sluníčko a úžasné stvoření,“ tvrdí majitelka salónu, kam Barošová chodila už před druhým porodem s těhotenským bříškem, a tak si při své poslední návštěvě od dnes už kamarádky Inky vysloužila i vánoční dárek - krém s kmenovými buňkami. „I díky nim bude moci mít fantastické tělo mnohem déle, než by povolovala příroda,“ dodává Inka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám