Hlavní obsah
Článek

Ať už spolu uzavřeli sňatek, či nikoliv, herecké dvojici to spolu tak sluší, že nikdo nepochybuje o jejím rodinném štěstí. Při pohledu na fotky Mily Kunis (40) a Ashtona Kutchera (46) musí i Demi Moore (61) uznat, že jim to spolu opravdu pasuje.

Dnes už jsou Kutcher a Kunis považováni za jeden z nejkrásnějších hollywoodských párů, ale jejich láska se nerodila zrovna jako v romantickém filmu. Herci se totiž sblížili tehdy, kdy nebylo příliš vhodně jejich soukromé záležitosti zveřejňovat. Ashton se do Mily zamiloval v době, kdy byl ještě ženatý s Demi Moore, což mu situaci příliš neusnadnilo.

S herečkou, která má tři dcery s Brucem Willisem, už sice dlouhodobě nežil, ale nebylo vhodné, aby se před rozvodem vodil za rukou s jinou ženou. Vztah Kunis a Kutchera je tak od počátku založený na mlžení, které provázelo i těhotenství Mily a jejich svatbu, kterou herečka nepřímo potvrdila v televizní show.

Jisté je ovšem to, že hollywoodský páreček tvoří rodinku jako z katalogu. Když slavní rodiče s půlroční dcerkou Wyatt v Los Angeles vyrazili na návštěvu za svými známými, byl na ně opravdu hezký pohled.

Reklama

Další články

Načítám