Hlavní obsah
Famous
Článek

Před čtrnácti roky ještě herec Ashton Kutcher (46) neměl ani ponětí o tom, že bude jednou manželem Demi Moore (61) a že bude mít dítě s Milou Kunis (40). Tehdy totiž randil s dvaadvacetiletou Ashley Ellerin. Do chvíle, než ji brutálně zavraždil Michael Thomas Gargiulo. Proti němu má teď hollywoodský herec svědčit u soudu.

Psychopat Gargiulo zaútočil na mladou ženu 21. února 2001 ve sprše. Bodl ji sedmačtyřicetkrát, než její bezvládné tělo nechal ležet pod proudem tekoucí vody.

„Prořízl jí hrdlo tak surově, že jí téměř uřezal hlavu. Poté, co ji zavraždil, vystavil její tělo v ponižující poloze, která byla sexuální povahy,“ píše se v soudních dokumentech, které zveřejnil americký National Enquirer.

Psychopat Gargiulo zavraždil v roce 2005 Marii Bruno a v roce 2008 zaútočil na Michelle Murphy, která jeho útok přežila. Policie získala dostatek DNA, aby dnes sedmatřicetiletého Gargiula dopadla. Zatčen byl v roce 2008. A vyšetřovatelé prokázali, že je také vrahem spolužačky Tricie Pacaccio z Chicaga, kterou sprovodil ze světa v roce 1993.

Šestatřicetiletý Kutcher je předvolán k soudu, aby proti Gargiulovi svědčil. Osudného dne Ellerin Kutcherovi volala, aby ho pozvala na sledování cen Grammy. Tehdy třiadvacetiletý aspirující herec její nabídku ke schůzce odmítl. Tak se vyspala s majitelem bytu, v němž žila.

„Měla spousty mužů v době, kdy s ní Kutcher stále chodil,“ uvedl detektiv Tam Small pro LA Weekly. Ellerin randila také s herci Vinem Dieselem a Jeremym Sistem.

Reklama

Další články

Načítám