Hlavní obsah
Článek

Když hollywoodská hvězda Mila Kunis (40) počátkem října na svět přivedla dceru Wyatt, nic nenasvědčovalo tomu, že se brzy vrátí ke svým původním mírám. Po dvou měsících ale snoubenka Ashtona Kutchera překvapila postavou, na níž bychom stopy to těhotenství hledali jen marně.

Hvězda filmů Černá labuť a Méďa patří ke šťastným ženám, které se velice rychle vypořádají s kily, jimiž se jejich tělo obalilo před porodem. Mila Kunis měla opravdu obrovské bříško, které zcela proměnilo její drobnou postavu. Teď už je ovšem opět na své váze a může se připravovat na velký comeback. V únoru ji čeká premiéra filmu Jupiter vychází a na červeném koberci bude zářit stejně jako před těhotenstvím.

Mila Kunis má v následujících měsících i jiné povinnosti. Herečka by se totiž ráda provdala za otce Wyatt, Ashtona Kutchera. Svatbě ale dříve bránilo jeho manželství s Demi Moore (61), s níž se oficiálně rozvedl teprve před rokem. Od února jsou Kutcher (46) a Kunis zasnoubení, takže se svatbou nejspíš příliš otálet nebudou.

Reklama

Další články

Načítám