Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ashton Kutcher (46) s Milou Kunis (40) si vychutnávají první dny v nové roli rodičů a zatímco světu sdělili jméno dcery, její fotografii už ukázali také, přesto nikdo neví, jak vypadá...

Jak je to možné? Maličká Wyatt Isabelle Kutcher se totiž na tatínkově webové stránce aplus.com objevila ještě s pěti dalšími miminky. A Kutcher nechal fanoušky hádat, která z nich je jejich dcera.

„Uhodnete, která je naše? A záleží na tom vlastně? Všechna miminka jsou roztomilá,“ napsal Ashton poté, co svou malou virtuálně představil a popřál jí do budoucna: „Mila a já bychom rádi uvítali Wyatt Isabelle Kutcher na svět. Ať je Tvůj život plný zázraků, lásky, smíchu, zdraví, štěstí, zvídavosti a soukromí.“

Vtipálek Kutcher mezi snímky zamíchal ještě černého psa a vykulenou lamu. Fanoušci se však tentokrát překvapivě shodují a podle komentářů nejčastěji tipují, že jejich dcerkou je první děťátko na obrázku. Prý má totiž maminčiny oči... A co myslíte vy?

Tak které miminko tipujete?
První zleva
65,4 %
První zprava
4,4 %
Druhé (seshora) zleva
2,7 %
Druhé (seshora) zprava
4,1 %
Třetí (seshora) zleva
19,2 %
Třetí (seshora) zprava
4,2 %
Celkem hlasovalo 9550 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám