Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mezi známými osobnostmi na vernisáži fotografií Martina Stranky nechyběl ani Mikolas Josef (28). Tomu dělali společnost nejen jeho rodiče, ale zpěvák poprvé vyvedl do společnosti svou partnerku Dianu Gan (21). „Je to naše první společenská akce. Zatím to jde dobře,“ culil se Mikolas.

Dvojice se seznámila před Vánoci během natáčení zpěvákova videoklipu k písni Colorado v Americe. „Poprvé jsme se potkali až na natáčení. Z Ameriky jsme odjížděli jako kamarádi. Chvíli to trvalo, než jsme to dali dohromady,“ popsal průběh vzniku vztahu historicky nejúspěšnější český účastník Eurovize.

Diana je první žena, kterou zpěvák takto veřejně představil. „Je to první vztah, se kterým jsem se rozhodl vyjít na veřejnost,“ říká Mikolas. Na dotaz ohledně společného bydlení pak lehce neurčitě uvedl: „Věci nějakou chvíli trvají a v případě bydlení to tak taky bude,“ dodal Mikolas Josef a spěchal za svou partnerkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám