Hlavní obsah
Článek

Ačkoli modelingu a profesionálnímu focení dal Mikolas Josef (28) vale už před lety, určitým aktivitám před objektivem fotoaparátu se zcela nevyhýbá. Zpěvák se spolu s celou řadou dalších osobností stal součástí nejnovějšího projektu Martina Stranky.

„S Martinem se mi fotí vždy výborně. Byl jsem rád, že mě pozval do tohoto projektu. Jsem šťastný, že kromě zvěře a přírody se rozhodl fotit taky lidi,“ uvedl na vernisáži ve výstavní síni Mánes Mikolas. Vše se konalo ještě v době, kdy nebyla omezení kvůli šíření koronaviru.

Při focení prý bývalý model rozhodně netrpěl. „S Martinem je focení naprostá radost. Focení trvalo krátkou dobu a sám jsem byl překvapený, co z toho dokázal ještě vytáhnout,“ říká historicky nejúspěšnější český účastník Eurovize.

Ptali jsme se Josefa, jestli nemá krom hudby ještě další umělecké ambice, a uhodili jsme hřebíček na hlavičku.

„Malování a focení mi nikdy nešlo. Rozhodl jsem se ale vyjít s vlastní módní kolekcí, to nás za pár měsíců čeká,“ říká Mikolas, který o navrhování doposud jen snil. Jeho nová značka ponese jeho jméno a s tvorbou mu prý pomáhá jeho současná partnerka, modelka Diana Gan (21), která je mj. blízkou přítelkyní návrhářky Vandy Jandy. „Mám radost, že to děláme spolu,“ říká Mikolas Josef.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám