Hlavní obsah
Článek

Mezi sedmi účastníky národního kola Eurovision Song CZ 2020 má zpěvačka Pamela Rabbit nevýhodu, že na rozdíl od zavedených jmen jako je Ben Cristovao (36), Olga Lounová (43) či Elis Mraz patří mezi méně známé. Oproti šesti dalším účastníkům se ale může pyšnit výhodou, že už jednou na světovém finále Eurovize vystoupila. V roce 2018 na obří scéně v Lisabonu zpívala jako vokalistka po boku českého zástupce Mikolase Josefa (28).

„Je to extrémní výhoda. Díky této zkušenosti z této účasti nemám strach. Jakmile tam člověk přijede, setká se s velmi přátelským prostředím a pocítí propojení s Evropou,“ říká Arménka narozená a vyrůstající v Česku

Textařka, zpěvačka a tanečnice street dance s občanským jménem Pamela Koky už před dvěma lety zatoužila reprezentovat Česko na této velkolepé události jako hlavní interpret. „Takový zážitek si člověk zapamatuje do konce života. Už tehdy jsem si říkala, že bych chtěla reprezentovat Česko,“ říká Pamela Rabbit, která je hrdá na to, že se stala zpěvačkou na plný úvazek a nyní už ji zpívání plně uživí.

Reklama

Další články

Načítám