Hlavní obsah
Článek

Monika Absolonová (47) si už zvykla na to, že její syn Tadeáš (3) zbožňuje i díky tatínkovi hokej a fotbal. Geny ale zjevně podědil i po ní. Kdo si ale myslí, že zpěvačka září nadšením, ten je na hlubokém omylu.

A teď dokonce Monika s humorem sobě vlastním tvrdí, že kvůli svému synovi by nejraději „zabila“ zpěváka Mikolase Josefa (28).

„Táďa kromě hokeje a fotbalu začal provozovat ještě horší věc, zpěv. Miluje píseň od Mikolase Josefa Me Gusta. Když ji huláká hodinu v kuse, chci zabít i původního autora, omlouvám se, ale je to tak. Nejvtipnější byla mamka, když k nám přišla a ode dveří hlásí: Táďo, neřvi. A my oba s Tomášem: to neřve, to zpívá,“ smála se Absolonová, jež samozřejmě nedá na svého syna dopustit.

Mikolas Josef - Me Gusta

A samozřejmě i na jeho mladšího brášku Matouše. „Nevím, jak to máte vy s dětmi, já jsem někdy fakt unavená a říkám si, už aby byl večer, nebo mi hrábne. A moc si přeju na chvilinku vypadnout. A když pak najednou můžu, tak nejdu, protože bez nich mě to vlastně nebaví. Taťka nám odjel na zápas den dopředu a my si to užíváme ve třech. Teda ve čtyřech, ještě pes Jonáš,“ napsala fanouškům zpěvačka. Doma má tedy opravdu veselo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám