Hlavní obsah
Článek

On sám svou kariéru zahájil působením v modelingu. V módním světě se ale Mikolas Josef (28) vůbec necítil komfortně a začal si plnit své sny v hudbě. Byť by se už k povolání modela nevrátil, tak k módě má stále velmi blízko.

Když jsme se s ním potkali na přehlídce v italské Veroně, tak nás zajímalo, jestli se bývalý model dokáže oprostit od svých předchozích zkušeností na mole a užívat si zábavnou show čistě jako divák. „Snažím se to nevnímat, protože je to moje negativní zkušenost. Ze strany módy se tomu snažím přicházet na kloub. Čím jsem starší, tím se mi to snad víc daří a zároveň se odprošťuju od pocitu, jaké to je být aktérem,” říká bývalý model.

Zpěvák, který dosáhl na historicky nejlepšího české umístění v Eurovizi, když loni skončil šestý, by jednou rád založil vlastní módní značku a úplně nejradši by navrhoval dámské boty na vysokém podpatku. „Zatím je to stále jen vize, doufám, že se stane jednou skutečností. Možná se dneska něčím inspiruji,” uvedl před velkolepou módní show Mikolas Josef.

Poslechněte si nový hit Mikolase Josef Acapella

Mikolas Josef
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám