Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Během finálového večera StarDance vystoupí nejen všichni soutěžící letošní řady, ale i speciální hosté. Poslední díl odstartuje zpěvák Mikolas Josef (28), který uspěl na Eurovizi a boduje i u fanoušků.

„S Mikolasem Josefem jsme jako Česká televize slavili neuvěřitelný úspěch v rámci nejsledovanější pěvecké soutěže na světě Eurovision Song Contest, kde jsme se probojovali na šesté místo. Tato skutečnost umožnila Mikolasovi stát se skutečnou evropskou hudební hvězdou. Například soutěžní píseň Lie To Me se stala 19. nejposlouchanější písní na světě na iTunes a její verze mají přes 60 miliónů zhlédnutí na YouTube,“ říká manažer vývoje pořadů StarDance i zmíněné Eurovize Jan Potměšil.

Josef otevře finálový večer písní Me gusta. „A protože letošní ročník má nejvíce novinek v historii StarDance, rozhodli jsme se připravit opening finálového dílu, jaký v naší taneční soutěži ještě nebyl. Věřím, že Mikolas Josef společně s 15 tanečníky ze světa moderního i klasického tance předvede show, která na českých televizích nemá obdoby,“ nemá Potměšil malé ambice. Tak uvidíme, jak si Mikolas povede.

O titul krále a královny parketu si pak zatančí Jiří Dvořák s Lenkou Norou Návorkovou, Pavla Tomicová s Markem Dědíkem a David Svoboda s Veronikou Lálovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám