Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S manželkou Mariem Mhadhbi (33), s níž má dvouletého syna Karla, jsme ho už pěkně dlouho neviděli. V poslední době se totiž miliardář Karel Janeček (45) ve společnosti nejčastěji objevuje s druhou ženou, kněžkou Liliou Khousnoutdinovou, se kterou má tříměsíční dceru Isabelu.

Před pár dny se vrátili ze společné dovolené a rovnou si vyrazili. Objevili se ruku v ruce na narozeninách zpěváka Mikolase Josefa (28). Janeček s Liliou odletěli v srpnu relaxovat na Zanzibar a v září si užívali dovolenou na Jamajce. Vypadá to, že momentálně je manželka Mariem přesunuta na druhou kolej.

Zatímco letos v březnu se na Českých lvech olíbával s Mariem, na narozeninách Mikolase Josefa se nemohl nabažit své Lilie. Neustále na sebe zamilovaně koukali, drželi se za ruce a nechyběly polibky. Od narození dcerky Isabely má prostě oči jen pro ni a její matku. Je otázkou, co na to říká jeho druhá manželka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám