Hlavní obsah
Článek

Poté, co Mikolas Josef (28) jako nejúspěšnější český interpret v historii zabodoval na Eurovizi, všimli si ho přední světoví producenti. Zpěvák, který byl doposud zvyklý zpívat za pár drobných na ulici, má potenciál stát se světově úspěšnou superstar.

„22. září budeme vydávat nový song. Dělal jsem v Kanadě s člověkem, který byl nominován na Grammy,” tetelil se zpěvák blahem.

O Mikolase začíná být stále větší zájem nejen v hudební, ale i v komerční rovině. Mluví za to skutečnost, že jsme se s ním setkali na akci, kde byl představen jako reklamní tvář.

„Dostal jsem možnost být viděn světovým publikem. Jsem za to moc vděčný a hodlám toho využít,” říká zpěvák, který bude co nevidět za prací odlétat do Španělska a následně do Los Angeles.

Josef začíná tvořit se světovou hvězdou, ale její jméno z pověrčivosti zatím odmítá prozradit. „S jedním budu dělat píseň. To si ale asi nechám pro sebe. Ještě nejsme rozhodnutí, kdy s tím půjdeme ven, jestli to bude už teď v září, nebo po Vánocích. Je to ale něco, na co se moc těším,” říká Mikolas Josef.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám