Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Mikolas Josef (28) doposud platil za Mirka Dušína a po svém boku neukázal žádnou krásku, která by ovládala jeho srdce. Celou dobu mluví jen o neznámé bývalé přítelkyni, kvůli které složil svůj evropský megahit Lie to me, se kterým zabodoval na Eurovizi v Portugalsku.

Konečně se Mikolase podařilo fotografům zachytit po boku krásné brunetky, se kterou se procházel v ulicích Řecka. „To je vtipné, bohužel se nejedná o novou přítelkyni, jak by se skutečně na první pohled mohlo zdát. Je to kolegyně a nesmírně talentovaná řecká zpěvačka Tamta, se kterou jsem vystupoval v Aténách před patnáctitisícovým publikem,“ svěřil Super.cz Mikolas, který zatím nepotkal tu pravou.

Přestože nemá rád létání, tráví v letadle v poslední době více času než na silnicích. Momentálně v Londýně, kde má řadu obchodních schůzek, na kterých se řeší jeho evropská vystoupení. „Mám ohromnou radost, že je o mě v Evropě zájem. Každý den přijde nějaká nabídka ze všech evropských koutů. Nejhorší je pro mě něco odmítnout,“ postěžoval si mladý umělec, ze kterého se stala evropská hvězda. Čeští diváci ho uvidí 10. srpna na pražském Výstavišti, kdy vystoupí v rámci projektu Dance Divas.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám