Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Frontman kapely Rolling Stones Mick Jagger (80) bude na stará kolena opět přebalovat a tlačit kočárek. Jeho devětadvacetiletá přítelkyně Melanie Hamrick mu včera porodila syna. Zpěvák k porodu dorazil na poslední chvíli!

Jagger musel absolvovat let soukromým letadlem z Londýna do New Yorku dlouhý 5585 kilometrů, ale příchod na svět svého nejmladšího potomka nakonec nezmeškal a své baletní partnerce tak mohl být oporou i u lůžka v porodnici.

„Syn Melanie Hamrick a Micka Jaggera se narodil dnes v New Yorku a oba jsou nadšení,“ znělo stručné oficiální vyjádření. Mamince i děťátku se prý daří dobře, ale rodina nyní žádá média o respektování soukromí.

Jagger má celkem osm dětí s pěti ženami. S herečkou Marshou Hunt má dceru Karis (46), s aktivistkou Biancou Jagger dceru Jade Sheenu Jezel (45). S bývalou modelkou Jerry Hall pak dcery Elizabeth (32) a Georgii (24) a syny Jamese Leroye (31) a Gabriela (19). Brazilská modelka Luciana Gimenez Morad je matkou jeho sedmnáctiletého syna Lucase. Mick Jagger je zároveň už i pradědečkem, jeho vnučka Assisi (dcera Jade Jagger) v roce 2014 porodila dceru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám