Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Soukromý život zpěváka Davida Bowieho (†69) byl stejně pestrý jako jeho hudební dráha. Kromě slavných milenek se nebránil ani sblížení s muži.

David Bowie se na jevišti prezentoval jako bezpohlavní bytost Ziggy Stardust, takže nebylo žádným překvapením, že jeho sexuální orientace nebyla čistě vyhraněná. Hudebnímu vizionáři vedle slavných hereček neodolal ani Mick Jagger (80) z Rolling Stones. Přestože ani jeden z umělců neměl potřebu tento zážitek prezentovat, pikantnost vyzradila Bowieho exmanželka Angela, jíž po deseti letech soužití došla trpělivost s jeho experimenty. Tu nejspíš nepotěšil ani fakt, že se David zapletl i s Jaggerovou tehdejší manželkou Biancou.

Slavný zpěvák si prožil románek také s hollywoodskou legendou Elizabeth Taylor, která byla o 15 let starší než on. Pro herečky měl očividně slabost, takže jeho sbírka zahrnuje také Susan Sarandon, která mu podlehla navzdory tomu, že vždy dávala přednost zajíčkům.

K úlovkům Davida Bowieho patří i zpěvačka Marianne Faithfull či matka kytaristy Slashe Ola Hudson. Sexuální apetit Bowieho opustil až po seznámení s modelkou Iman, která byla jeho manželkou od roku 1992 až do jeho smrti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám