Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Návrhářka L’Wren Scott, která 17. března ve věku 49 let dobrovolně odešla z tohoto světa, po sobě zanechala jmění ve výši 9 miliónů dolarů (téměř 180 miliónů korun). Jde převážně o sbírku šperků, šatů, nábytku, ale také aut. V závěti vše odkázala svému letitému partnerovi Micku Jaggerovi (80). Její dva sourozenci v ní přitom nijak nefigurují.

Frontman Rolling Stones se Scott tvořil pár téměř třináct let. Poté, co se dozvěděl o jejím tragickém skonu, zrušil veškeré pracovní povinnosti a nejbližší koncerty. V úterý se Jagger i se svými dětmi naposledy se svou láskou, bývalou modelkou, stylistkou a návrhářkou rozloučil při pohřbu v Hollywoodu.

Úmrtí L‘Wren je stále opředeno tajemstvím. Minulý týden byla svou asistentkou nalezena oběšená na klice od koupelny ve svém apartmánu, ale na místě nebyl nalezen žádný dopis na rozloučenou. Scott jen krátce před tím telefonicky asistentku požádala, aby za ní přišla.

Jako možný důvod sebevraždy se uvádějí dluhy. Kdysi úspěšná designérka, jejíž šaty nosily i velké hollywoodské hvězdy, měla finanční potíže. Pomoc od Jaggera však dlouhodobě odmítala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám