Hlavní obsah
Článek

I ve 42 letech má herečka známá z filmu Rychle a zběsile záviděníhodnou figuru. Michelle Rodriguez (45) převedla, že břišáky, tvarované paže a silné nohy může mít žena v každém věku.

Herečka si k takové postavě zřejmě dopomáhá i surfováním, které se řadí mezi fyzicky náročný sport, při kterém musí člověk koordinovat celé tělo. V týdnu si užívala Michelle vodní radovánky s přáteli v Malibu. Předtím než naskočila do neoprenu a vyrazila do vln Tichého oceánu ji fotografové zvěčnili v šedých bikinách, kde se potvrdilo, že je samý sval a neztvárňuje ve filmech drsňačky náhodou.

Brunetka se proslavila především rolí v seriálu Ztraceni nebo v Rychle a zběsile, kde hrála závodnici a mechaničku Lettu Ortiz. Ve 4. dílu akčního série ji scénáristé nechali zemřít, diváci ale tak bojovali pro její návrat, že se scénář poupravil a v dalším dílu vyšlo najevo, že je Letty naživu. Michelle tedy v natáčení pokračovala.

Kromě toho si zahrála i v jednom z nejvýdělečnějších filmů všech dob, v Avatarovi. V něm ztvárnila taktéž netypickou ženskou roli, a to pilotku vrtulníku Trudy Chacon.

Exotická kráska původem z Portorika se netají tím, že je bisexuálkou a nevadí jí ani větší věkové rozdíly mezi partnery. V minulosti randila například s o 19 let mladším modelem Jordanem Barettem, modelkou Carou Delevingne (31), Vinem Dieselem nebo idolem dívek Zacem Efronem.

Reklama

Další články

Načítám