Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Michelle Rodriguez (45), která je známá svými románky s muži i ženami, září na filmovém plátně už dvě dekády, ale neustále dokazuje, že stárne do krásy. Minulý měsíc oslavila 40 a vydala se nyní na dovolenou k pobřeží Sardinie.

Na luxusní jachtě vystavila na odiv dokonalou postavu v bílých bikinách. Při pohledu na její opálené, vypracované svaly by hvězdě Rychle a zběsile hádal čtyřicítku opravdu jen málokdo. Na jachtu herečku doprovodila parta přátel, včetně modela Jordana Barretta.

Rodriguez také v nedávném rozhovoru přiznala, že od první klapky Rychle a zběsile ušla dlouhou cestu. Přiznala ale, že sága skutečně nastartovala její hereckou kariéru a ona sama si dnes může vybírat pouze role, které jí sedí. „Bráním se rolím, které vykreslují ženy jako chudinky a snaží se jim tak vzít jejich sílu,“ svěřila se Daily Beast. Rodriguez uvidíme v další roli už v prosinci, a to v thrilleru Alita: Bojový Anděl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám