Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda filmů z řady Rychle a zběsile Michelle Rodriguez (45) využila začátek července k návštěvě francouzského letoviska Saint Tropez. Společnost jí dělají přátelé, ve vlnách si ale vystačí sama.

Rodriguez patří k těm ženám, které se na pláž nechodí jen ukazovat nebo se opalovat, ale pobyt u vody i v ní si aktivně užívá. Fotky z jejích dovolených jsou toho důkazem, zachycena nejčastěji bývá při skocích do moře, běhu, surfování, plavání nebo potápění, a bylo to tak i tentokrát.

Jen co vyběhla z vody, už na ni čekal kamarád, který ji zabalil do osušky. A i když se k sobě měli, podle médií jde jen o přítele, nikoli partnera, Mohammeda. Pár předchozích dnů zase strávila s kamarádkou a dědičkou módního řetězce TopShop Chloe Green. Ta už je ale v Los Angeles i se svým novým přítelem, Jeremym Meeksem.

Rodriguez, která před pár dny oslavila 39. narozeniny, je nyní oficiálně nezadaná. V minulosti měla vztahy mimo jiné s Vinem Dieselem nebo s modelkou Carou Delevingne, což neuniklo pozornosti. Stejně tak to, když se Rodriguez rozhodla podpořit ženy, které si odmítají holit podpaží.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám