Hlavní obsah
Článek

Hvězda seriálu Ztraceni a filmu Avatar, Michelle Rodriguez (45), stojí za hřích. Své sexy tělo předvedla u hotelu Eden Rock poblíž festivalem proslaveného města Cannes.

Herečka měří sice jen 165 centimetrů, ale energii má prý jako uragán. O tom se můžeme přesvědčit z fotek, na kterých skotačí se svými kamarády. Michelle předvedla své krásné křivky v černých bikinách, které ji ale moc neposlouchaly.

Pánové se jejím tělem ale mohou jen kochat. Exotická kráska, která má portorikánské a dominikánské kořeny, je totiž na holky. I když chodila s Vinem Dieselem nebo Olivierem Martinezem, média hodně řešila její sexualitu poté, co v roce 2006 řekla Cosmopolitanu, že chodila s ženami i muži. Michelle zájem o její intimní život tolik obtěžoval, že na svůj blog napsala: “Kdybych chtěla, aby lidi věděli, co dělám se svou vaginou, už bych dávno zveřejnila své sexy video.“

Prozradila, že chce být jako Angelina Jolie. Tu obdivuje pro její schopnost vybírat si akcí nabité role. Také prý pro sexuální energii, která z ní vyzařuje. “Mám ráda ženy jako je Angelina Jolie, kvůli jejich schopnosti spojit v sobě mužskou a ženskou energii. Existují lidé, kteří vyzařují takovou sexuální energii, že je úplně jedno, kolik jim je. Angie bude sexy i v padesáti,“ prohlašuje Michelle.

A když se podíváme na fotky půvabné Michelle, musíme uznat, že k Angelinině sexy postavě opravdu nemá daleko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám