Hlavní obsah
Článek

Že to některé ženy ve filmovém průmyslu v začátcích svých kariér neměly vůbec jednoduché, není novinkou. Ostatně na základě sdílení jejich nepěkných zážitků vznikla i kampaň Me Too, která obrátila svět naruby.

Ani sexbombu Michelle Pfeiffer (65) bohužel podobný zážitek neminul, i když se nad situací v dané chvíli nepozastavila. „Dřív jsem si říkala, že mě nic podobného nepotkalo, ale pak jsem se zamyslela a přišla na to, že tu byl jeden incident, když mi bylo kolem dvaceti. Bylo to hodně nepříjemné a šlo o velmi známého a vlivného muže,“ přiznala nyní herečka pro magazín Style, detaily incidentu ale sdílet nechtěla.

Uvedla také, že kdyby byl dotyčný, jehož jméno rovněž nesvěřila, stále naživu, dala by mu svůj postoj vůči jeho chování zpětně najevo. Pfeiffer také doplnila, že za narážky od mužů vždy vinila sebe.

„Vždycky jsem si říkala, že jsem si třeba neměla brát takové šaty nebo jsem to měla předvídat,“ nechala se slyšet s tím, že svůj postoj v průběhu let přehodnotila.

Hereččino přiznání přišlo jen krátce poté, co se hvězda bondovky Skyfall Naomie Harris svěřila, že ji sexuálně obtěžoval kolega, když jí bylo okolo 25. K incidentu došlo uprostřed konkurzu a herečku prý šokovalo, že se jí nikdo, včetně režiséra samotného, nezastal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám